Confidentialitate  |   Carieră  |   Hartă site       romana       english Adresa: Str. Hălchiului, nr. 26, cod 505100, Codlea, Braşov, Romania
Agrar Clima TEHNOLOGII PENTRU DEPOZITE DE LEGUME SI FRUCTE Acasă
pagina principală
Despre noi
informaţii despre noi
Produse
produsele noastre
Servicii
servicii oferite
Parteneri
partenerii noştri
Contact
contactaţi-ne!

Produse


Depozite


Servicii

Consultanţă şi proiectare pentru depozite
Montaj şi punere în funcţiune
Service/mentenanţă utilaje şi echipamente
Servicii de logistică-aprovizionare

Contact

Telefon: 0368 - 466 176
Mobil: 0722 541 995
Fax: 0368 - 466 175
E-mail: info@agrarclima.ro

Despre Agrar ClimaAmbalare Agrar Clima După cum bine ştim sănătatea este o stare de bine a omului, care porneşte în primul rând de la o alimentaţie cât mai corectă şi mai naturală. Legumele şi fructele au un rol important în alimentaţia oamenilor, fiind o sursă de energie, de vitamine, minerale şi fibre benefice corpului uman, care îl protejează şi îi oferă rezistenţă. Acestea trebuie să facă parte din dieta noastră cotidiană. De aceea, calitatea, prospeţimea şi aspectul legumelor şi fructelor cântăresc mult în alegerile pe care consumatorii le fac.

Păstrarea legumelor şi fructelor într-un mediu adecvat în conformitate cu cerinţele UE în vigoare, duc la acele produse de care consumatorii au nevoie şi de care sunt multumiţi. Avantajul legumelor şi fructelor depozitate în mod adecvat este păstrarea prospeţimii şi integrităţii lor. În acest context Agrar Clima vine în ajutorul producătorilor de legume şi fructe pentru a găsi metodele optime de depozitare pentru fiecare categorie de produse.

Agrar Clima a luat fiinţă în anul 2006, pornind de la ideea de a furniza instalaţii de frig pentru depozite de legume şi fructe, zona de desfăşurare fiind atât piaţa naţională, cât şi cea internaţională. Această idee s-a concretizat în fapte, printr-o colaborare de succes ce continuă şi în prezent alături de firma Gaugele GmbH, care este liderul pieţei germane în construcţia şi utilarea depozitelor de legume - în special cartofi, ceapă şi morcovi.

În prezent, Agrar Clima furnizează soluţii pentru depozitarea legumelor şi fructelor specifice pentru fiecare tip de produs în parte.

Pentru a-şi îndeplini cu succes misiunea, Agrar Clima pune la dispoziţia clienţilor săi o echipă specializată, pentru suportul tehnic de specialitate în domeniul depozitării legumelor şi fructelor.

De asemenea, Agrar Clima vine în sprijinul clienţilor săi pe partea de consultanţă şi proiectare a depozitelor, fiind alături de ei şi la implementarea proiectelor, începând cu planificarea, continuând cu alegerea utilajelor potrivite, cu montarea acestora şi, la final, cu instruirea personalului operator.

Soluţiile propuse de Agrar Clima ajută clienţii săi să fie mai productivi şi mai profitabili. Datorită unui flux tehnologic eficient, clientul poate optimiza costurile sale de producţie, poate onora rapid comenzile, păstrând controlul deplin asupra calităţii legumelor şi fructelor.

Participarea la diverse expoziţii ce se desfăşoară atât în ţară, cât şi în străinătate, a oferit societăţii posibilitatea de a se promova şi de a intra în contact cu inovaţiile tehnologice din domeniu şi nu numai. Agrar Clima implementeză continuu, în cadrul firmei, soluţiile inovative din domeniul său de activitate cu scopul de a oferi clienţilor săi cele mai bune idei, soluţii, strategii şi produse.

Succesul şi performanţa se bazează pe calitatea produselor şi a serviciilor furnizate pieţei de către Agrar Clima, care inţelege să fie nu doar un furnizor, ci şi un partener serios şi de lungă durată, ce contribuie decisiv la succesul clienţilor săi.

Agrar Clima înseamnă prospeţime şi calitate la cel mai înalt nivel!